FAQ

Hvilken badmintonketcher skal jeg vælge?

De vigtigste ting du skal kigge efter er; vægtfordeling, fleksibilitet, balance og stivhed. De fleste foretrækker en let ketcher. Derudover også en ketcher med god balance og en tilpas stivhed.

Hvem opfandt badminton?

Man ved at badminton kom til Europa for ca. 150 år siden. De første regler blev skrevet ned i England og herfra har det ellers udviklet sig til at være en yderst populær sport, også her i Danmark.

Hvor mange spiller tennis i danmark?

Mere end 70.000 danskere spiller tennis. Og det er blot dem der er registrerede – det må estimeres at være en del flere, hvis man også tager dem med, som ikke er registreret i en klub, DTF eller DGI.

Hvorfor skal man spille tennis?

Fordi det er en sjov sport, som er for alle og enhver. Der er plads til den der vil have det sjovt, men også den, som vil udvikle sig og endda spille professionelt.

Hvad er hårdest; tennis eller badminton?

Tennis kan kræve mere fysisk styrke grundet en større ketcher og bold samt tungere slag. Men rent konditionsmæssigt kommer det an på ens egen form – begge sportsgrene er gode for din kondi.

Hvordan spiller man bordtennis?

Det gør man med et bordtennis bat, hvor du spiller mod en eller to modstandere. Målet er at tvinge modstanderen til at fejle og vinde sine sæt og ultimativt kampen.

Hvad er bordtennis?

Boldspil for to eller fire personer. Man skiftes til at returnere bolden (bordtennisbold) via et bat over et lille net på et bord. Det gælder om at få modstanderen til at lave fejl og sikre sig sejren.

0/50 ratings