Ressourcer

Er du også fascineret og forvirret samtidig, når du ser tennis? Efter denne artikel burde du gerne have en langt bedre forståelse for spillets forskellige regler.

Der er en stigende interesse for padel tennis, men hvordan spiller man det egentlig? Læs artiklen her og få svaret, så du kan komme i gang med at spille.

Tennis er en af verdens mest populære sportsgrene – folk fra alle verdenshjørner elsker adrenalinen og spændingen, som en stor tenniskamp kan skabe.

Er du endnu ikke overbevist om at tennis er noget for dig? Så får du her en række gode argumenter, som kan være med til at overbevise dig!

Du kan begynde at spille tennis i alle aldre, og det er fantastisk til din fysiske og mentale sundhed. Tennis er virkelig en sport, du kan spille for livet.

Tennis kræver, at spillerne har plyometric eller eksplosiv -reaktivt , magt for mange af de skud , de tager , og det skubber opad , mens bøjning i knæene bevægelse er nødvendig for backhands , generalomkostninger , forehands og serverer .

Tennis sko er en af de vigtigste stykker udstyr en tennisspiller kan have.

Tennis er et spil af fysisk dygtighed og udholdenhed, og det kræver mental hastighed.

Med gode tips og tricks til tennis kan de fleste begyndere samt øvede forbedre deres tennis spil. Følg med her i indlægget, hvor du får nogle gode råd til at forbedre dit spil.

Tennis er en af ​​de mest populære sportsgrene i den moderne verden. 

Hvis du elsker at spille badminton og drømmer om at den nye Viktor Axelsen, så er det selvfølgelig vigtigt at få fat i det helt rigtige udstyr til badminton. I denne sammenhæng er der ingen tvivl om, at badmintonketcheren er det absolut vigtigste instrument for enhver badmintonspiller.

Er du forælder til et barn, der er begyndt at spille badminton, uden at du selv har erfaring med netop denne idræt, kan du let føle dig på herrens mark.

GripFixer lærer dig at holde rigtigt på badmintonketsjeren helt automatisk, og er et godt hjælperedskab for både trænere og spillere.

Nogle spørgsmål er nemmere at besvare end andre. Sådan er det også ved valg af badmintonketcher – men så er det heller ikke sværere!

Var der fejl i serven? Må man tage bolden på modstanderens banehalvdel? Hvem har sidste ord, når der ingen dommer er?

Den baghånd tjener er god, sikker tjene , og bruges oftest i double. Ting du skal
Badminton Set myHotelVideo.com

Her ser du et utvalg øvelser til bruk i trening av badminton. Du vil finne leikøvelser, øvelser på rekke, teknikkøvelser i sirkel og parøvelser.

Den klare skud svarer til lob skudt i andre ketcher sport . Rumfærgen flyver højt og dybt ind i din modstanderens banehalvdel , hvilket giver dig tid til at komme tilbage ind i din klar position.

baghånd overliggende klart er et af de mest vanskelige skud i badminton. Men hvis de bruges rigtigt , kan det være en særdeles effektivt våben mod dybe skud til din svage side .

Det, at dække forbanen i single, er nok noget af det sværeste, men også et område hvor man nemt kan forbedre sig ved at øve nogle få ting. 

Bordtennis var et selskabsspil i England i 1920’erne, før det blev en idræt, men spillet har sin oprindelse i Indien i 1880’erne som tidsfordriv for udstationerede engelske officerer.

Kan bordtennis hjælpe demente? I Danmark turnerer en ildsjæl med næsten overbevisende fakta for at gøre sporten helbredende.

De fleste har nok prøvet at spille bordtennis, men hvor meget kender du egentligt til historien bag? Vi giver dig her en hurtig introduktion til bordtennis, så du kan sætte endnu mere pris på det hele, næste gang du spiller med venner og bekendte.

Ping Pong er et meget interessant spil. Ikke underligt, hun var med på listen over olympiske sportsgrene. Men for det skal du vælge det rigtige bord og detaljer (racket, bold). Desuden skal du kende reglerne i spillet.

Bordtennisteknikker, taktik og træningsforhold, der gennemgås på BAT60+ kompetencekurserne

Her kan du se bordtennis videoer om bordtennis – de fleste er på engelsk. Alle point vi spiller – starter med serv – og serveretur… hvorfor det er meget vigtigt at lære.

Som bordtennisspiller møder man hele tiden nye spillere, som alle har forskellige styrker og svagheder – i grundspillet, men også i returspillet.

Serven er et af de allervigtigste slag i bordtennis. Her har du selv 100% kontrol over hvad du vil gøre med bolden.

Guiden beskriver og informere dig omkring hvilken type greb dit bordtennisbat bør have. Samt hvilket battræt der vil passe bedst, og dermed vil forbedre dit end game.

Serven er et af de vigtigste slag i bordtennis, decideret træning kan være svært, da netop det at serve stiller krav til koncentrationen, og mere end 5 min kan de færreste holde koncentrationen!

 

 

0/50 ratings