Garagen kan for mange hurtigt blive et rum, der udelukkende fungerer som opbevaringsplads, og som er beskidt og rodet. Det er et sted, hvor edderkopperne hersker, og hvor man ikke gider gå hen, når det er blevet mørkt. Men det behøver ikke være sådan – garagen kan blive et sted, hvor man hygger sig. Det kan være en inspirationskilde, hvis man indretter den, så man nemt kan finde sine ting – for eksempel til sport og sjov, hvis der bliver skabt plads til ketsjere og andet sportsudstyr. Med led strips og andre indretningskneb kan man afhjælpe garagens forfald, og denne artikel har samlet en lille guide til hvordan.

 

Sørg for ordentlig belysning

Det er vigtigt, at din garage er oplyst på en måde, der gør den hyggelig og rar at befinde sig i. Skift farve og stemning med vores smarte LED-strips på ledproff.dk og oplev, hvilken stor forskel det gør, når man forsøger, at LED-strips og andre lyskilder skal give et rum en anden atmosfære.

 

Det kan være, du tænker, at belysning ikke er vigtig, og at du allerede nu har lyskilder i din garage – men det bør ikke undervurderes, hvilken effekt LED strips kan have. Man kan blandt andet justere i niveau og farve, hvilket gør, at man nemt kan påvirke stemningen i rummet blot ved at ændre lystypen.

 

Skab plads til hyg

Hvis man skal ønske at bruge garagen, er det vigtigt, at den er ryddet, så man ikke vælter over forskellige genstande, gamle cykler og lignende, når man bevæger sig derind. Det gør en stor forskel for et rum, at man føler, man kan være der. Så hvis I ønsker at bruge garagen som andet end opbevaring, kan det være en start at sætte et par dage af til at få den ryddet helt op og sorteret.