Her kan du få et ganske kort overblik over sporten tennis, hvis du overvejer at begynde til det, eller bare har brug for lidt info. I Danmark er der op mod hundrede tusinde mennesker, som spiller tennis. Det er altså en meget populær sport, og hvert år er der flere, der begynder at spille det. Sporten er både en yndet amatørsport til at holde sig i form, men det er også en meget populær professionel sport, som mange mennesker følger i fjernsynet.

 

Hvad er tennis?

Tennis er en sport, der spilles på udendørs baner. Det er altså en god sport at vælge, hvis du gerne vil være ude i den friske luft. Det er også en temmelig hård sport, da du løber rundt på banen i mange minutter. Det kan du også tydeligt se, hvis du tænder for fjernsynet og ser en kamp i Wimbledon eller en anden tennisturnering.

Der er altså mange gode grunde til at spille tennis. Som sagt er det en god måde at komme i form på, fordi du får brændt en masse kalorier. Det er en god måde at holde pusten oppe, og så opdager du det nærmest ikke, fordi du er helt fokuseret på spillet.

Naturligvis er spillet dog den vigtigste grund til at spille tennis. Det at have det sjovt og fedt er altid det vigtigste, og du kan have mange gode oplevelser med tennis.

For selv om det er en hård sport, er det også en utroligt tilfredsstillende sport. Følelsen af at smaske til en tennisbold og se den ramme lige der, hvor du ville have den til, er fantastisk. Og det konkurrenceelement, der helt automatisk dukker op i dig, når du spiller det, er stærkt og vigtigt, og det gør at du mærker, du er i live.

0/50 ratings